keur-njikeur-nkipkeur-imci

De traditionele uitstraling, de duurzaamheid, het natuurlijke antislip, het uiterst eenvoudige schoon houden en het te verwaarlozen onderhoud, maakt de voorkeur voor de hand liggend.


Marinedeck Exterior®

marinedeck-thumbNederland heeft een lange geschiedenis en ervaring met vele soorten vaartuigen. Het is daarom geen verrassing dat MARINEDECK 2000®EXTERIOR door een Nederlands bedrijf is ontwikkeld en wordt vervaardigd.

De traditionele uitstraling, de duurzaamheid, het natuurlijke antislip, het uiterst eenvoudige schoon houden en het te verwaarlozen onderhoud, maakt de voorkeur voor de hand liggend. MARINEDECK 2000®EXTERIOR is te vinden van traditionele sloepen op de Hollandse kanalen en rivieren tot op de meest luxueuze jachten en cruise schepen van de stille Zuidzee tot de Noordelijke IJszee.

Meer informatie vindt u op de website van Stazo

Voor ieder dek

deckfoto xkleinEenmaal aangebracht overtreft MARINEDECK 2000®EXTERIOR alle verwachtingen.
Zonder problemen kan het product worden bloot gesteld aan alle meest extreme natuurelementen, hoge en lage temperaturen en de meeste chemicaliën.Sinds de introductie hebben vele boot- en jachteigenaren gekozenvoor MARINEDECK 2000®EXTERIOR .

Niet zelden op basis van ervaringen van én aanbeveling door vrienden en/of opgrond van onafhankelijke testen doorverschillende nationale en internationale organisaties en watersportbladen.

MARINEDECK 2000®EXTERIOR wordt wereldwijd geprezen wegens de hoge graad van antislip, de isolerende eigenschappen, het comfort, het eenvoudige schoon houden, het te verwaarlozen onderhoud en de duurzaamheid.

FSC Forest Management System

marinedeck-pdf-coverIn 2008 bevestigde onze leverancier van kurk granulaat hun toezeggingen aan de niet gouvernementele organisatie "Forest Stewardship Council" (FSC) door de uitvoering van het ketenaansprakelijkheid beheersysteem in lijn te brengen met de FSC normen en uit te breiden in nogmaals 5 productie units.  Lees hier meer over FSC...

 

Volg ons op facebookNederveenweg 18 | 5161 PA Sprang Capelle - Noord brabant | Telefoon: 0416 312428 | Fax: 0416 314155 | info@brabantyachting.nl