keur-njikeur-nkipkeur-imci

Een schip moet eigenlijk met zo min mogelijk vermogen al voldoende snelheid kunnen genereren. Dat verlaagt het geluidsniveau, trillingen en slijtage aan de draaiende delen. Het comfort verbeterd daardoor aanzienlijk. Om dit te realiseren is er een zogenaamde sprayline aangebracht. Het schip komt door de aanwezigheid van de sprayline als vanzelf van de plaats. Tevens zorgt het voor meer stabiliteit van het schip. Met name merkt u dit als het schip stil ligt en door een bepaalde oorzaak wil gaan schommelen. Het schommelen van het schip wordt sterk verminderd door de sprayline. Indien u op bed ligt zult u hier dan ook nagenoeg geen last hebben van een schommelende beweging. Dit in tegenstelling tot vele schepen die deze voorziening niet hebben aangebracht.


Ontwerp

1600-cabrio-zijaanzicht

De bouw van onze schepen wordt gedaan in samenwerking met de jachtbouw Verboon Marine BV. Dit is een van de oudste en bekenste jacht ontwerpers in Nederland.

Metaalbouw

metaalbouw-thumbVoor onze schepen maken we gebruik van staalkwaliteit A en profielen. Het snijden van staal wordt voor ons door het bedrijf Snijtechniek Brabant uitgevoerd.

Volg ons op facebookNederveenweg 18 | 5161 PA Sprang Capelle - Noord brabant | Telefoon: 0416 312428 | Fax: 0416 314155 | info@brabantyachting.nl