keur-njikeur-nkipkeur-imci

Sinds 1997

Brabant Yachting bouwt sinds 1997 nieuwe schepen, geheel in eigen beheer. Duurzaamheid en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met vakmanschap staan garant voor vele jaren vaarplezier.

Ruimte aan boord

Ruimte aan boord van een schip is het uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van de door ons geleverde Spaceline modellen van 12,5, 14,25 en 17,00 meter.

De schepen van 12,5 en 14,25 meter zijn 4,25 meter breed, het schip van 17,00 meter is 5.10 meter breed. In combinatie met een stahoogte van 1,98 meter zult u ervaren wat een ruimte deze schepen u bieden. Het interieur wordt voor u naar wens ingericht. De houtsoort kunt u zelf bepalen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat het hout van het hele interieur geheel afkomstig is uit een en dezelfde boom. Dit leidt tot een harmonieus interieur waar u zich direct thuis voelt. 

Voor al onze schepen gelden de volgende aspecten: Binnen een vooraf met u afgestemd budget wordt het schip naar uw wensengebouwd,ingericht en afgeleverd. Waar mogelijk kunnen wijzigingen in de inrichting worden aangebracht tijdens de bouwperiode. 

U bent van harte welkom om de bouw op de voet te komen volgen.Alle schepen beschikken over een CE-keurmerk. U kunt afwijken van onze standaard ingebouwde technische installaties. Wilt bijvoorbeeld een andere motor dan van het merk Volvo Penta, dan is dat uiteraard mogelijk. Indien u dat wenst kunnen wij u ook adviseren bij het maken de juiste (technische) keuzes.

Wilt u meer weten, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u toch in de buurt, u bent van harte welkom ook zonder afspraak.

U bent van harte welkom om de bouw op de voet te komen volgen.

Volg ons op facebookNederveenweg 18 | 5161 PA Sprang Capelle - Noord brabant | Telefoon: 0416 312428 | Fax: 0416 314155 | info@brabantyachting.nl